De Vishal sponsoren

Unieke tentoonstellingen op een prachtige locatie, meer dan 150 professionele kunstenaarsleden, uitdagende educatieve en culturele programma’s, kunstveilingen en actieve samenwerking met Haarlemse kunstinstellingen zorgen voor dynamiek in De Vishal en trekken daarmee jaarlijks ruim 60.000 bezoekers. Daarmee is De Vishal een van de tien best bezochte kunst- en cultuurinstellingen van Haarlem!

Als sponsor steunt u de hedendaagse kunst in Haarlem en De Vishal in het bijzonder. Veel bedrijven en particulieren hebben de afgelopen jaren genereuze bijdragen geleverd aan het levend houden van het artistieke programma en activiteiten van De Vishal. Ook in de toekomst zijn deze bijdragen voor De Vishal van groot belang.

Naast de uitgebreide exposure voor uw organisatie binnen de Haarlemse kunstwereld, biedt sponsoring van De Vishal verschillende mogelijkheden in de vorm van netwerken en het organiseren van exclusieve ontvangsten voor uw relaties. Bovendien ontvangt u, als sponsor, uitnodigingen voor alle officiële openingen en bijzondere evenementen in de Vishal.

We bieden verschillende sponsorpakketten. In ons sponsorplan vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Heeft u vragen over het sponsoren van De Vishal, neem dan per e-mail contact op   info@devishal.nl.