Lid worden van De Vishal

Kunstenaarsvereniging De Vishal heeft een levendige sociëteitsfunctie en handelt vanuit het idee van collectiviteit, gedragen door bestuur, leden en vrijwilligers. De Vishal fungeert als netwerk en platform voor haar (actief betrokken) leden. De Vishal onderscheidt zich door haar unieke Do It Yourself-mentaliteit: alles gebeurt voor en door de kunstenaarsleden.

De Vishal neemt in de Haarlemse kunstwereld een waardevolle en vooraanstaande plaats in als het gaat om het tentoonstellen van vernieuwende en spraakmakende moderne beeldende kunst.

Lid zijn van De Vishal brengt voor jou, als kunstenaar, veel voordelen met zich mee, zoals de mogelijkheid tot exposeren in de Vishal of één van de andere Vishal-locaties, extra zichtbaarheid als kunstenaar, netwerkmogelijkheden, vrijheid tot eigen initiatief en zelfs mogelijkheden tot bijverdiensten. En een fantastisch clubhuis tot je beschikking!

Spreekt dit alles je aan?
Meld je dan aan voor ballotage en word ook lid! Er vindt vier keer per jaar een ballotageronde plaats. Aanmelden voor de eerstvolgende ballotage vóór 10 maart 2020. Inzendingen die na deze datum worden ingezonden blijven wachten tot  de volgende ronde.