Castellvm Aqvae

Geertje van de Kamp

11, 12 & 19 september 2021

GEERTJE VAN DE KAMP

Gevouwen schaduw

Geertje van de Kamp toont in Castellvm Aqvae een keuze uit het werk van de laatste drie jaar.
Gelukkig weer een bijzondere expositie van een Haarlemse kunstenaar. Met enige beperkingen maar dat heeft geen invloed op de getoonde werken. Geen formele opening deze keer, maar een informele openstelling op zaterdagochtend 11 september.

Vanaf 11.00 uur bent u welkom. De kunstenaar is deze drie dagen aanwezig. Behalve de expositieruimte is ook de grote tuin vrij toegankelijk. Om ongehaast te verpozen.

Geertje van de Kamp, winnaar van de Van Vlissingen Art Foundation Grant 2020:
‘Inspiratie. Een woord van betekenis. Een woord waar het mee begint in de kunst. En een woord dat de stichting Van Vlissingen Art Foundation sinds 2008 als leidraad heeft genomen om talentvolle, Nederlandse beeldende kunstenaars voor het voetlicht te brengen, te stimuleren en te inspireren om nieuwe stappen te zetten in hun kunstenaarschap. Jaarlijks wordt een kunstenaar in de gelegenheid gesteld een reis te maken om inspiratie voor nieuw werk op te doen. Van het werk wordt een boek en een tentoonstelling gemaakt. Vorig jaar is beeldend kunstenaar Geertje van de Kamp geselecteerd. Gefascineerd door origami, reisde zij in 2019 af naar Japan om zich te laten inspireren door verrassende Japanse architectuur, de bevolking en de natuur’.

De tentoonstelling in Singer Laren in het najaar van 2020 duurde door de gedwongen sluiting van musea maar kort. Nu dus een nieuwe kans om dit werk alsnog te bewonderen.

Hoge Duin en Daalseweg 21 b | 2061 AE Bloemendaal | 06 53 711 015
www.castellvmaqvae.nl