Vacature nieuw bestuurslid

Beste leden,

Onze kunstenaarsvereniging heeft zich door de jaren heen ontwikkeld dankzij de toewijding en inzet van onze leden. Om dit verder te versterken, zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid om deel uit te maken van ons team.
Als bestuurslid speel je een essentiële rol bij het vormgeven van de toekomst van onze vereniging. We zijn op zoek naar een individu met liefde voor kunst, een visie voor de groei van onze vereniging  en het vermogen om samen te werken met diverse talenten.

Verantwoordelijkheden:
deelnemen aan bestuursvergaderingen;
actief bijdragen aan het ontwikkelen van beleid en strategieën voor de vereniging;
samenwerken met andere bestuursleden om activiteiten te organiseren;
bijdragen aan de communicatie met leden en het bevorderen van een positieve en inclusieve sfeer.

Kwalificaties:
lid zijn van De Vishal;
enthousiasme en betrokkenheid bij kunst en cultuur;
communicatieve en samenwerkingsvaardigheden;
bereidheid om zich in te zetten voor de missie en visie van de vereniging;

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het bestuur en een positieve impact wilt hebben op De Vishal, stuur dan een e-mail vóór 20 februari naar Loes van Campen loesvcampen@gmail.com met een korte motivatie en een CV.

De zittende bestuursleden bepalen welk nieuw bestuurslid wordt voorgesteld voor benoeming in de Algemene Ledenvergadering.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

8 augustus 2023

Aanmelden ledenexpositie

Aanmelden ledenexpositie In vervolg op de aankondiging van het thema van de ledenexpositie en de data voor in de agenda, lees het pdf bestand >>. !! Aanmelden kan tot 1 september 2023   Ledenexpositie The Blue of Longing 7 oktober t/m 5 november 2023 Traditiegetrouw sluiten we enigszins aan bij het thema van de Kunstlijn. Dit […]