VISNET

Je bent lid van de Kunstenaarsvereniging De Vishal, maar kén je de andere Vishal kunstenaarsleden wel? Wat weet je eigenlijk van ze? Om elkaar ongedwongen te ontmoeten en (beter) te leren kennen organiseren Michèle Baudet, Marcella Kuiper en Ellen de Vries VISNET, een maandelijkse borrel van en voor leden van De Vishal. Ons eigen sociëteitsmoment in de Vishal op iedere de laatste donderdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Kom ook en neem gezellig een collegalid mee!

VISNET is van en voor leden van De Vishal. Wil je een volgende keer zelf iets komen vertellen? Over je werk, een (korte) film vertonen of een spreker uitnodigen, of heb je een andere suggestie of tip voor ons? Laat het ons weten via: michelevishal@gmail.com

VISNET #16 is op donderdag 25 april van 17.00 tot 19.00 uur
Zet je hem alvast in je agenda? We zien je graag!

Er is veel drukte in Haarlem: kermis, Pasen, Koningsdag… Allemaal leuk, maar er gaat niets boven onze eigen Visnet Sociëteit. Dus vergeet even alle drukte en kom donderdag 25 april gezellig naar Visnet.

We maken dit keer nader kennis met nieuw lid Niels Watermulder. Hij is geïnteresseerd in ‘het vergeten’. Daar willen we wel eens wat meer over weten.
Marjan Jaspers komt ons meer vertellen over haar expositie ‘Dubbelspel’ in Kunst centrum Haarlem (die 20 april wordt geopend). Ook hebben we Marina Raymakers uitgenodigd; de directeur van het Kunst centrum. Zij is er ook namens onze sponsor: Rotary Haarlem.

En natuurlijk is er genoeg tijd om je collega’s (beter) te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hebben er weer zin in.

We zien je graag donderdag 25 april om 17:00 uur bij VISNET #16!

VISNET wordt mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Haarlem