VISNET

Je bent lid van de Kunstenaarsvereniging De Vishal, maar kén je de andere Vishal kunstenaarsleden wel? Wat weet je eigenlijk van ze? Om elkaar ongedwongen te ontmoeten en (beter) te leren kennen organiseren Michèle Baudet, Marcella Kuiper en Ellen de Vries VISNET, een maandelijkse borrel van en voor leden van De Vishal. Ons eigen sociëteitsmoment in de Vishal op iedere de laatste donderdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Kom ook en neem gezellig een collegalid mee!

VISNET is van en voor leden van De Vishal. Wil je een volgende keer zelf iets komen vertellen? Over je werk, een (korte) film vertonen of een spreker uitnodigen, of heb je een andere suggestie of tip voor ons? Laat het ons weten via: michelevishal@gmail.com

VISNET #17 is op donderdag 27 juni van 17.00 tot 19.00 uur
Zet je hem alvast in je agenda? We zien je graag!

Onze maandelijkse sociëteit is altijd de laatste donderdag van de maand. Maar vanwege Hemelvaart vervalt de VISNET van donderdag 30 mei. Onze eerstvolgende en tevens de laatste editie voor de zomerstop is op 27 juni. We gaan daar een mooie afsluitende editie van maken. Meer informatie volgt, maar zet 27 juni alvast in je agenda.

We wensen je een leuke, luchtige Hemelvaart en zien je graag donderdag 27 juni om 17:00 uur bij VISNET #17!

VISNET wordt mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Haarlem