Kunstboeken sale 2021 in de Vishal

Op zaterdag 11 en zondag 12 december vindt in de Vishal weer een grote kunstboekensale plaats, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan kunstenaarsvereniging De Vishal.

Onder meer monografieën over kunstenaars, historische overzichten, boeken over stromingen, schilders, beeldhouwers, tekenaars en bouwkundigen, fotoboeken en fraaie plaatwerken worden tegen uiterst civiele prijzen aangeboden. Ook liefhebbers van tekenaars en strips (de ‘negende kunst’) zullen er iets van hun gading aantreffen.

De boekensale vindt plaats op 11 en 12 december van 11.00 tot 17.00 uur. Zegt het voort!


Voor De Vishal zijn de Coronamaatregelen van toepassing.

5 januari 2022

Kunst voor je brein

Leerwerktraject Kunst voor je brein Speciaal voor ouderen met een haperend brein heeft Zorgbalans in samenwerking met Hart het leerwerktraject ‘Kunst voor je brein’ ontwikkeld. Tijdens dit traject leren professioneel beeldend kunstenaars en beeldend docenten om voor deze doelgroep een kunstproject te ontwikkelen en uit te voeren in één van de negen ontmoetingscentra van Zorgbalans. […]
20 december 2021

De Vishal tijdelijk gesloten

De Vishal is tijdelijk gesloten. In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zijn de deuren voor het publiek gesloten tot 15 januari 2022.
16 november 2021

Veiling in de Vishal: kunstwerken uit collectie van Bart Spoorenberg

Op zondag 28 november om 14.00 uur vindt in de Vishal aan de Grote Markt 20 in Haarlem een veiling plaats van kunstwerken uit de nalatenschap van Bart Spoorenberg. Willem de Winter, bekend als deskundige van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, zal optreden als veilingmeester. Voorafgaand aan de veiling zijn er op 25, 26 […]