Vriend van De Vishal

Steun hedendaagse kunst in Haarlem, word vriend van De Vishal!

>> Geef u nu op als Vriend <<

De Vishal is een expositieruimte voor moderne kunst in Haarlem. Zowel kunstenaars uit de omgeving als internationale kunstenaars exposeren in De Vishal. De Vishal initieert en maakt deel uit van diverse kunstmanifestaties. Zo werkt zij onder meer samen met de Biënnale van Noord-Holland, andere musea en kunstinstellingen in Haarlem, de Kunstlijn Haarlem, en de jaarlijkse manifestatie Haarlemse Lente.

 Bij De Vishal zijn zo’n tweehonderd professionele kunstenaars uit Haarlem en omgeving aangesloten. Naast deze kunstenaarsleden is er een artistiek coördinator en twee zakelijk coördinatoren actief en heeft De Vishal een grote groep enthousiaste vrijwilligers die bijdragen aan de ruime openingstijden, de verzorging van previews, exposities, openingen, rondleidingen en optredens. 

Het ‘Vrienden worden met De Vishal’ is waardevol in vele opzichten.

Een vriend van De Vishal steunt de hedendaagse professionele kunstenaars in Haarlem en de Vishal als expositieruimte voor beeldende kunst.

 Als vriend van De Vishal kunt u in contact komen met een telkens wisselend aanbod van actuele kunst, professionele kunstenaars en andere kunstliefhebbers in Haarlem en omgeving. U kunt bijzondere dingen meemaken en met uw lidmaatschap steunt u De Vishal ook financieel. Met onder andere uw hulp kunnen wij waardevolle tentoonstellingen maken, mooie publicaties verzorgen en allerlei culturele activiteiten ontwikkelen.

Wat kost een lidmaatschap?
U kunt Vriend van De Vishal worden voor € 35 per jaar tot wederopzegging. Dit lidmaatschap is geldig voor uzelf en één introducé per bezochte bijeenkomst.

Wat krijgt u hiervoor?

  • Exclusieve uitnodiging voor de previews van de tentoonstellingen in de Vishal met een inleiding door de exposerende kunstenaar(s). Circa 10 x per jaar
  • Uitnodiging voor de feestelijke opening van de exposities in de Vishal. Circa 10 per jaar
  • (Gereduceerde) toegang tot activiteiten die De Vishal organiseert in samenwerking met haar culturele partners
  • Gratis verzorgde rondleiding langs ateliers, galeries of andere kunstinitiatieven
  • Mogelijkheid tot het bijwonen van een door De Vishal georganiseerde kunstexcursie
  • 5% korting op kunstaankopen in (bijna alle) ateliers van kunstenaars die bij De Vishal zijn aangesloten
  • Elk kwartaal toezending van de Vismail, de nieuwsbrief waarin allerlei Vishal-nieuwtjes, actuele kunstexposities, bijdragen van leden, speciale Vishal-voordelen gepubliceerd worden.