Sponsor van De Vishal

Dank voor uw belangstelling voor De Vishal!

Unieke tentoonstellingen op een prachtige locatie, meer dan 150 professionele kunstenaarsleden, uitdagende educatieve en culturele programma’s, kunstveilingen en actieve samenwerking met Haarlemse kunstinstellingen/musea zorgen voor dynamiek in De Vishal en trekken daarmee jaarlijks ruim 60.000 bezoekers naar De Vishal. Daarmee is De Vishal een van de tien best bezochte kunst- en cultuurinstellingen van Haarlem!
Veel bedrijven en particulieren hebben de afgelopen jaren genereuze bijdragen geleverd aan het levend houden van de hedendaagse kunst in Haarlem en De Vishal in het bijzonder. Ook in de toekomst zijn deze bijdragen voor De Vishal van groot belang.
U steunt als sponsor het kunstklimaat in Haarlem en ontvangt diverse exclusieve uitnodigingen voor openingen, previews en bijzondere voorstellingen. Ook uw naamsvermeldingen in De Vishal en in al onze uitingen zorgen voor regelmatige exposure naar en via onze relaties. In ons sponsorplan vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

U kunt het sponsorplan hier downloaden.

Heeft u vragen over het sponsoren van De Vishal, neem dan contact op met Wendy Tjalma op (06) 24 24 86 46 of via de.vishal@gmail.com.