KUNSTLIJNscheurkalender 2016

JUBILEUMAANBIEDING KUNSTLIJN HAARLEM

In 2015 bestaat de Kunstlijn 30 jaar en dat willen we graag vieren met een speciale jubileumpublicatie: de KUNSTLIJNscheurkalender 2016!

Kunstlijn Haarlem stelt een artistieke scheurkalender samen voor iedereen die van kunst houdt. De scheurkalender zal officieel gepresenteerd worden tijdens de jubileumviering in het Kunstlijnweekend.
Profiteer nu van € 5 korting in de voorverkoop! Als je voor 1 augustus een KUNSTLIJNscheurkalender koopt, betaal je slechts € 9,95 in plaats van de officiële verkoopprijs van € 14,95 en help je de Kunstlijn dit project mogelijk te maken.

KUNSTLIJNSCHEURKALENDER 2016

kalender3

De full colour KUNSTLIJNscheurkalender bestaat uit 365 pagina’s met kunstzinnige bijdragen. Iedere dag een prikkelend beeld of een korte tekst om je over te verwonderen, om te kunnen lachen of te inspireren. Bovendien is de kalender een ideale manier om op de hoogte te blijven van de actuele kunst- en cultuurevenementen in de regio. Een selectie van kunstenaars, creatieve professionals en relaties uit de regio Haarlem zijn door de redactiecommissie uitgenodigd om een bijdrage aan te leveren en hebben dit inmiddels gedaan. Rogier Polman, vaste vormgever van de Kunstlijn, ontwerpt de kalender.

Je kunt één of meer exemplaren bestellen door EUR 9,95 of een veelvoud daarvan over te maken op rekeningnummer NL 28INGB0004087678 van Stichting Kunstlijn met vermelding van ‘Kunstlijnscheurkalender 2016’ en je voor- en achternaam. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaarligt bij De Vishal (Grote Markt 20) op di 27 oktober (14-20 uur) en tijdens het Kunstlijnweekend (vr 30 okt 19-22uur, za 31 okt/zo 1 nov 11-17 uur). Voor vragen over de verkoop: haarlemsescheurkalender@gmail.com.