Kunstboekensale in de Vishal!

Op zaterdag 25 en zondag 26 november vindt in de Vishal een kunstboekensale plaats, waarvan de opbrengst ten goede komt aan kunstenaarsvereniging De Vishal.

De kunstboeken worden ingebracht door enkele Vishal-minnende individuen. Maar we roepen iedereen graag op om eens in de kast te kijken naar boeken die overbodig zijn geworden of die u gewoon uit sympathie wil afstaan voor deze verkoping. Let wel: het gaat om gave kunstboeken, niet om exemplaren die zwaar beschadigd zijn of vol aantekeningen staan.

Van 21 tot en met 24 november kunt u uw boeken tijdens openingstijden (11 tot 17 uur) inleveren in de Vishal. De ingebrachte boeken worden tegen zeer civiele prijzen verkocht.

Vervolgens bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om op 25 en 26 november uw kunstboekenbibliotheek te komen verrijken door uw slag te slaan tijdens deze sale! Want er komen wel degelijk heel interessante en goede boeken te liggen: tentoonstellingscatalogi, fotoboeken, monografieën, kunsthistorische studies en allerlei rijk geïllustreerde boeken worden onder andere voor kleine prijzen aangeboden. Zegt het voort!

Dus, voor in de agenda:
– van 21 t/m 24 november gave kunstboeken inleveren
– op 25 en 26 november hele fijne boeken aankopen