Koop kunst in de Vishal en steun 3FM Serious Request

Verras uw geliefden dit jaar in december eens met een bijzonder cadeau van een Haarlemse kunstenaar. En steun daarmee tegelijkertijd 3FM Serious Request. Zoals u wellicht al weet, staat het Glazen Huis van 3FM in december met Serious Request op de Grote Markt in Haarlem. De Vishal wil als goede buur van het Glazen Huis daar graag een steentje bijdragen en is in samenwerking met een aantal Haarlemse kunstenaars gestart met de verkoop van kunst, kunstenaarsboeken en bijzondere prints.

Van de opbrengst wordt 20% gedoneerd aan het Glazen Huis. Het geld dat Serious Request dit jaar met de actie inzamelt, komt ten goede aan vrouwen en meisjes in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Loop de komende weken eens binnen bij de Vishal en maak een keus uit het werk van o.a. Corinne Bonsma, Brigit Daamen, Jeannette de Bruin, Willemijn Faber, Ellen de Vries, Hans Bossman, Marcella Kuiper, Saskia Burggraaf en vele anderen.

Wilt u meer weten over de werken en de prijzen ervan, neem contact op met Ellen van den Berg, bestuurslid van De Vishal, ellenvandenberg@dds.nl.