Kleine Zaal: Hans de Bruijn

18 maart  –  7 april 2013

expositieserie ‘Verse Vis’

Deel 2

Hans de Bruijn exposeert van 18 maart tot en met  7 april met zijn werk HOW SMALL / HOW BIG!  in de Kleine Zaal van De Vishal in Haarlem. Hij is de tweede exposant van de 11-delige tentoonstellingsserie ‘Verse Vis’ in de Vishaletalage. Voor deze kleine solo-exposities zijn nieuwe leden van de Vishal geselecteerd.
Hans de Bruijn, 1956 (Wijk aan Zee) is fotograaf. Hij is winnaar van de Rob Acda Award 2006 en is bij het grote publiek bekend geworden met zijn foto’s van de ateliers van Nederlandse en Belgische kunstenaars.
De Haarlemse fotograaf Hans de Bruijn heeft in de afgelopen jaren een fotoserie gemaakt van toonaangevende hedendaagse Nederlandse kunstenaars in hun atelier.
De foto’s gunnen de toeschouwer een blik in de werkruimtes van kunstenaars als Jasper de Beijer, Iris van Dongen, Marc Mulders, Seet van Hout, Joost Conijn, Jan Cremer, Anton Corbijn en Henk Helmantel. Het geeft een overzicht van de huidige situatie van de kunst Nederland.

Deze expositie echter  laat heel ander werk zien. In HOW SMALL / HOW BIG!  is de thematiek de nederigheid en grootheid van de kunst.

Hans de Bruijn (1956)
HOW SMALL / HOW BIG! 2013
2x foto: 100 x 100 cm en 40 x 40 cm