Aanbod Voortgezet Onderwijs

1. KUNST ONTMOETEN/Art tour
brengt jongeren in contact met actuele kunst.
Tijdens de ontvangst in de Vishal nodigt een ervaren rondleider uit tot kijken, door vragen te stellen en door met elkaar in gesprek te gaan over wat er te zien is, door te praten over wat het kunstwerk zou kunnen uitdrukken en wat de leerlingen zelf ervaren bij het kijken naar het kunstwerk. De rondleider gaat in op de actuele tentoonstelling, dus de inhoud van de rondleiding zal wijzigen.
In de Vishal is ongeveer elke 5 weken een nieuwe tentoonstelling met verschillende onderwerpen en thema’s. De rondleiding duurt ongeveer een uur.
Prijs per groep : € 84,00

 

2. ZELF AAN HET WERK/Art Workshop
daagt uit, zet jongeren aan het denken, moedigt aan om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.
Tijdens de ontvangst in De Vishal nodigt een ervaren rondleider uit tot kijken. De getoonde kunst is het uitgangspunt: tekenen, schilderen, beelden maken, fotograferen of andere technieken worden gebruikt om zelf iets uit te drukken en gestalte te geven. Een ervaren workshopdocent begeleidt de leerlingen.
Per workshopdocent werken we met 15 tot 30 leerlingen.
Richtprijs per leerling: € 9,10. Dit is maatwerk en er is veel mogelijk. Neem contact op voor overleg. De prijs is daarom een indicatie.

 

3. ALLES IN HAARLEM
Op zoek naar een hedendaagse kunst excursie met een hele jaargroep of een hele school? In Haarlem vind je dicht bij elkaar verschillende kunstinstellingen te vinden zijn. Combineer een bezoek aan deze instellingen!
Op aanvraag kunnen wij een serie workshops aanbieden voor grotere groepen leerlingen. Haarlem biedt daarvoor veel mogelijkheden. De workshops worden verzorgd door ervaren kunstenaarsdocenten uit ons netwerk.
U kunt denken aan beeldende workshops, theater, percussie/trommelen, film, animatie, dans, fotografie en veel meer. Dit is maatwerk en er is veel mogelijk en neem contact op voor overleg.
Richtprijs per leerling: € 9,10. Dit is maatwerk en er is veel mogelijk. Neem contact op voor overleg. De prijs is daarom een indicatie.

 

4. Cultuurkaart
De Vishal is cultuurkaart acceptant.

cultuurkaart

 

Inschrijfformulier Mailing Voortgezet onderwijs

* verplicht