De Kleine Zaal gaat GROOT! – deel II

13 t/m 28 oktober 2007

2007

Deelnemende kunstenaars:

Sam Berghuis, Henze Boekhout, Willemijn Faber, Noah Fischer, Tamar Frank, Sjakie Haverkorn, Chiel Kleipool, Annemarie Nibbering, Rob van der Nol, John Poelgeest, Annabelle Rebière, Inge Reisberman, Chrystl Rijkeboer, Imke Ruigrok, Tonneke Sengers

‘De Kleine Zaal’ van De Vishal, ofwel de etalage aan de Grote Markt, heeft het na het succes van het eerste jaar nog beter gedaan dan vorig jaar. De installaties van diverse kunstenaars trokken nog meer de aandacht van publiek en pers. Jonge maar ook gevestigde kunstenaars maakten mooie en vaak zeer intrigerende minitentoonstellingen. Te mooi en te kortstondig om al deze werken niet nog één keer de revue te laten passeren. Minicurator Bianca Vooges stelde daarom weer een expositie samen waarin alle werken nogmaals worden getoond.

Voorheen werd De Kleine Zaal van De Vishal gevuld met werk van kunstenaars die ook in grote zaal van De Vishal exposeerden. Soms werd deze plek echter niet optimaal benut, terwijl de etalage een geweldig podium is om de aandacht van het passerende marktpubliek te vangen met aansprekende minitentoonstellingen.